Informatie-bijeenkomsten leesgroep filosofie en Engels

HUIZEN Senia wil binnenkort starten met een leesgroep filosofie en een leesgroep Engels. Daar worden op 10 oktober informatiebijeenkomsten voor gehouden in de bibliotheek aan Plein 2000.

Op dinsdag 10 oktober om 10.30 uur is er in Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum in Huizen een informatiebijeenkomst over de start van een leesgroep filosofie. De leesgroep filosofie maakt een keuze uit een door deskundigen samengestelde boekenlijst over uiteenlopende filosofische thema's. Deze staan op senia.nl onder de rubriek 'Filosofie'.

Op dezelfde dag is er om 12.30 uur is er in de bibliotheek een informatiebijeenkomst over de oprichting van een leesgroep Engels. De leesgroep kiest uit een door deskundigen opgestelde boekenlijst met hedendaagse Engelstalige literatuur. De voertaal bij de bespreking is Engels.

Senia-leesgroepen komen 6 à 7 keer per jaar bij elkaar en bespreken de boeken aan de hand van leeswijzers met discussievragen die het gesprek in de leesgroep houvast bieden.

De bijeenkomsten zijn gratis en vrijblijvend. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die in de leesgroep willen stappen.

Aanmelden bij de ambassadeur van de Stichting Senia, Ria Essink via e-mail ria.essink@bressink.nl. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op senia.nl.


Open dag Scouting Vasanta

HUIZEN Scouting Vasanta houdt zaterdag 30 september van 12.00 tot 16.00 uur een open dag op haar locatie aan de Parkweg 10.

Bezoekers kunnen allerlei leuke activiteiten doen zoals marshmallows maken boven het vuur en klimmen op de apenbaan. Ook is er een kleurplatenwedstrijd met als prijs 2 kaartjes voor speelparadijs KidZcity. Iedereen vanaf 5 jaar kan lid worden.

Voor meer informatie: vasanta.nl.