Blijf-op-de-been- markt in Voor Anker

Huizen Het Behandelcentrum in Amaris Voor Anker houdt tijdens de landelijke valpreventieweek op zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 13.00 uur een blijf-op-de-beenmarkt voor senioren.

Belangstellenden kunnen deelnemen aan diverse testjes en informatie inwinnen om de kans op een val verkleinen.

Een fysiotherapeut brengt het valrisico in kaart, mensen kunnen hun ogen laten opmeten en de rollator of stok laten controleren. Ook is er een ergotherapeut aanwezig voor advies over aanpassingen in huis. En liefhebbers kunnen deelnemen aan een valpreventiequiz waarbij zij meer leren over vallen en hoe dit te voorkomen.


Collectanten gezocht in Huizen

Huizen Het Leger des Heils zoekt collectanten in Huizen voor de jaarlijkse deur-tot-deurcollecte. De collecte is van 27 november tot en met 2 december 2017. De opbrengst van de collecte is voor het sociaal-maatschappelijk werk van het Leger des Heils.

Steeds meer mensen doen een beroep op het werk van het Leger des Heils. In 2016 kwamen meer dan honderdduizend mensen in aanraking met het Leger des Heils. Dat zijn er bijna 20.000 meer dan het jaar daarvoor.

Voor de verschillende projecten en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven zoekt het Leger mensen die willen helpen, zodat dit werk door kan blijven gaan. Onder de noemer 'Samenleven doe je dus niet alleen', organiseert het Leger des Heils in veel plaatsen een deur-tot-deurcollecte.
Wie beschikbaar is en zich wil aanmelden voor de collecteweek kan dat doen via www.legerdesheils.nl/collecte of bel met 036-5398175.