Theaterweek voor jongeren in herfstvakantie

Huizen Voor wie wel een wat anders en leuks wilt doen in de herfstvakantie is er goed nieuws. Bolletje Rolletje Kindertoneel en Tiener Toneel Huizen houden van 23 tot en met 27 oktober een theaterweek.

De theaterweek vindt plaats in kindcentrum 'De Optimist' op de Koers 43 in Huizen en is geschikt voor kinderen en tieners van 8 tot ongeveer 15 jaar. In een week tijd maken deelnemers een voorstelling en voeren zij deze uit. Binnen het verhaal en de rollen is er veel ruimte voor improvisatie en mag men zijn of haar eigen teksten bedenken.

Maar de theaterweek is meer dan alleen acteren. Waar het eigenlijk om draait is het samen doen. Op donderdagavond is er ook een avondspel in het bos en vrijdag is dan de kers op de slagroomtaart. Eerst is er de generale repetitie en daarna wordt de zaal in orde gemaakt voor de grote voorstelling. Ook is er een disco. Voor meer informatie zie de Facebookpagina van Bolletje Rolletje Kindertoneel of bel naar 06-45115555.


Oktoberfest in Laren met veel entertainment

LAREN Zowel in programmering, aankleding als catering pakt het Oktoberfest Laren ook dit jaar weer groots uit. Komende zaterdag is Plein 1945 het toneel van onvervalste schlagers, grote bierpullen en verse braadworsten.

Voor de muzikale invulling wordt de bezoeker getrakteerd op de fijnste schlagers en feestnummers met bijpassend entertainment. Net als andere jaren weet DJ Kansloos zijn publiek tijdens dit volksfeest weer in extase te brengen.
Volgens goed Beiers gebruik worden er in de feesttent verse braadworsten bereid en wordt het bier in pullen en pitchers geschonken.