Denise Jannah en de VSOP Big Band.
Denise Jannah en de VSOP Big Band. Foto: PR

Staande ovatie voor Denise Jannah en de VSOP Big Band

BLARICUM Voor het eerst in het bestaan van het Blaercom Jazz Café heeft er zondag een heuse bigband er een concert gegeven. De VSOP (Very Special Old People) Big Band is inclusief dirigent Frits Bayens twintig musici sterk.

Niemand minder dan de internationaal bekende zangeres Denise Jannah was aangeschoven om het gezamenlijke werkstuk 'Celebrating Ella' voor een uitverkochte zaal voor het voetlicht te brengen.
De beheerder van de Blaercom Paul Molenkamp en concertorganisator Nol van Bennekom kijken met tevredenheid terug op dit experiment. Denise Jannah stal naar verwachting de show. Maar ook het orkest had prachtige stukken ingestudeerd in mooie bigband-arrangementen, zoals 'Fallin' in Love with Love' en het fijne latin-stuk 'Manteca'. Dat leidde alles bij elkaar aan het eind tot een staande ovatie.
Het volgende Blaercom Jazz Café is op zondagmiddag 19 november. Dan komt de band Zosja van alweer een bijzondere zangeres, de summa cum laude afgestudeerde Zosja El Rhazi. Reserveren is sterk aanbevolen.