Jeugdvisdag Oostermeent

HUIZEN Winkelcentrum Oostermeent organiseert samen met HSV Naarden-Bussum zaterdag 21 oktober een jeugdvisdag.

De dag begint om 10.00 uur en de vereniging leert deelnemers hoe ze op de juiste manier moeten vissen en hoe ze met de gevangen vis om kunnen gaan.

Kijk voor meer informatie op hsvnb.nl onder het kopje 'Jeugd'.


Workshop muziek maken voor volwassenen

HUIZEN Muziekvereniging Prinses Irene start bij voldoende aanmeldingen in november een workshop muziek maken voor volwassenen.

De workshop bestaat uit 10 lessen en kost 50 euro. Deelnemers bespelen tijdens de workshop een blaasinstrument zoals trompet, dwarsfluit, saxofoon, hoorn of klarinet. Zij leren ook de eerste stappen van muziek lezen. Inschrijven kan via jan@prinses-irene.nl.

Wie na de workshop verder wil, kan rekenen op een team vakkundige muziekdocenten. De vereniging heeft haar gebouw aan de IJsselmeerstraat 5 a in Huizen.


Koersbal voor 55-plussers

HUIZEN Wijkcentrum de Meentamorfose aan de Landweg 5 heeft een mooie ruimte waar 55-plussers zich kunnen uitleven met koersballen.

De groep is er samen met de biljarters donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur. Rond 15.00 uur wordt er gepauzeerd en wordt er een bakje koffie gedronken. Ook mensen die niet meer zo goed ter been zijn, kunnen deze sport beoefenen. Wie een keer mee wil doen is van harte welkom. Deelnemers aan de groep betalen 7 euro per drie maanden.