Presentatie-training

HUIZEN Wie beter wil leren presenteren of spreken in het openbaar, kan terecht op de gratis training die 7 november van 14.00 tot 17.00 uur wordt gegeven door Be a Diamond. De training vindt plaats bij Opmaat Vergaderen aan de Huizermaatweg.

"Voor veel mensen levert spreken in het openbaar slapeloze nachten op. Angst dat je publiek niet naar je luistert, dat je de lijn van je verhaal kwijtraakt, een black-out krijgt of dat je publiek niets van je boodschap onthoudt", zegt Bea Kuijs van Be a Diamond. "Ik train managers, CEO's en ondernemers om een helder, overtuigend en authentiek verhaal te vertellen. Het is een vaardigheid die je gewoon kunt leren. Doel van de training is uiteindelijk om op het podium een overtuigende presentatie te geven én jezelf te kunnen zijn."

Ervaring

Bea Kuijs is van mening dat iedereen dat namelijk kan. Zij heeft ruime ervaring in het trainen van sprekers. Zij geeft trainingen, begeleidt sprekers naar de grote podia en is een van de trainers van zogenoemde TED(x) bijeenkomsten.

Belemmeringen

Tijdens het seminar ontdekken deelnemers hun belemmeringen op presentatiegebied. Ze leren hoe je een presentatie structureert en uit welke bestanddelen een geweldige presentatie bestaat. En ze krijgen tips hoe ze de aandacht van het publiek krijgen en vasthouden.

Aanmelden kan via info@beadiamond.nl of 06-4209 76 76. Na aanmelding ontvangen deelnemers, als er nog plek is, een bevestiging. Dit is tevens het toegangsbewijs.


Senioren uit eten

HUIZEN De seniorengroep in Huizen organiseert donderdag 7 december een gezellig samen uit eten met senioren.

Deze keer is de locatie Chinees restaurant Peking aan de Wetering 35 in Blaricum. Aanvang 18.00 uur. Iedereen is vrij in de keuze van het menu. Het afstemmen van de hoofdschotel met een medetafelgenoot is mogelijk.

Aanmelden voor 2 december bij Roy Wens, 06-49 12 08 41, tussen 18.00 en 19.00 uur. Na die datum zal voor het aantal aanmeldingen dat dan bekend is een tafel worden gereserveerd. Degenen die zich hebben aangemeld krijgen daar bericht over.