Bloemschikken voor een dierbare

HUIZEN De Oosterlichtkerk organiseert donderdag 9 november van 10.00 tot 12.00 uur een creatieve ochtend met bloemen.

November is de gedenkmaand van wie zijn gestorven. Deelnemers kunnen een stukje maken om hun dierbare mee te gedenken met hun eigen ideeën en materiaal dat voorhanden is. Zij kunnen dit maken voor thuis of voor op het graf.

Aanmelden

Er is ook koffie en gelegenheid om in stilte te werken of samen. Een predikant is aanwezig. Kosten naar draagkracht. Aanmelden bij roelie.loois@ziggo.nl of 035-5261197.

Meer info op www.protestantshuizen.nl/oosterlicht


Najaarsconcert Prinses Irene

HUIZEN Prinses Irene houdt zaterdag 4 november om 20.00 uur het najaarsconcert van enkele orkesten in het verenigingsgebouw aan de IJsselmeerstraat 5a.

Naast het koperensemble Princess Brass onder leiding van dirigent Ron Mostaard en het Clarinet Choir onder leiding van dirigente Corry Stoffelsma zal voor het eerst optreden het Flute Choir Silversound onder leiding van Monika van Lier.

Fluitensemble

Dit fluitensemble, bestaande uit de C-fluiten, piccolo en altfluit, was vroeger aangesloten bij de organisatie Huismuziek het Goor onder de naam Windkracht 10. Nadat de organisatie in 2010 was opgeheven leidde het een zelfstandig bestaan. Sinds kort is dit ensemble aangesloten bij Muziekvereniging Prinses Irene in Huizen.

Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar voor € 7,50 per persoon, kinderen tot en met 12 jaar € 5,-. Inclusief koffie of thee.