Herderstocht 'Reis door de Tijd'

HUIZEN De Herderstocht 'Reis door de Tijd' wordt gehouden op 16 december.

De Herderstocht is een wandeltocht waarbij deelnemers stap voor stap langs het verhaal van kerst wordt geleid. Een tocht waarbij ze op zoek gaat naar de betekenis van kerst voor zichzelf.

De tocht is uitgezet rondom de Goede Herderkerk en de Nieuwe Kerk in Huizen. Tijdens de wandeling wordt op meerdere locaties 'iets' van de kerstboodschap getoond, zoals bekende kerstpersonages die het verhaal van kerst op een eigentijdse manier uitbeelden. De wandeling start vanuit de Goede Herderkerk en elke 10 minuten vertrekt een groep deelnemers onder begeleiding van een gids. Starten kan tussen 17.00 en 20.00 uur.

Kaartverkoop

De kaarten zijn te koop bij Christelijke Boekhandel De Echo aan de Kerkstraat 50. Deelname is 2,50 euro per kaart en vijf kaarten voor 10 euro. Op is op. Stevige en warme schoenen zijn aan te raden.


Generation Praise

HUIZEN Generation Praise organiseert zaterdag 26 november weer een worship & praisedienst. Zoals altijd is er veel ruimte voor muziek en zang.

Deze keer geen gastspreker maar de Huizer predikant ds. Bert Weerd. Hij gaat in op het onderwerp 'Celebrate the Wedding'. Voor velen is de huwelijksdag een van de mooiste dagen van hun leven, waarop de liefde tussen twee mensen wordt gevierd en zij de eerste officiƫle stap zetten in een gezamenlijke toekomst. Maar behalve dat is het huwelijk ook een beeld voor Christus als bruidegom en Zijn gemeente als bruid.

De dienst is in de Zenderkerk aan de Borneolaan 30.