Mijerman signeert burgemeesters-boek

HUIZEN Willem Meijerman signeert zaterdag 2 december het boek 'De burgemeesters van Huizen, 1813-2017' bij Bruna aan de Kerkstraat.

"Gegeven het aantal downloads van passende sinterklaasgedichten is kennelijk het boek 'De burgemeesters van Huizen, 1813-2017' een gewild sinterklaasgeschenk", constateert de Historische Kring Huizen die de uitgave van het boek mogelijk maakt. Daarom organiseert de kring samen met de boekenwinkel de signeersessie, die van 11.30 tot 13.00 uur plaatsvindt.


Adventverhalen in de Westerse kunst

HUIZEN Cultuurkenner Wim Dooge geeft maandagavond 11 december de lezing 'Adventverhalen in de Westerse kunst' in de bibliotheek aan Plein 2000.

Vele kunstenaars van wereldfaam, zowel schilders als beeldhouwers, van Jan van Eyck tot Caravaggio, hebben hun grote verbeeldingskracht aangewend om op onnavolgbare wijze de thema's uit de advent te verbeelden. Wim Dooge geeft uitleg aan de hand van beeldmateriaal.

Reserveren kan via de site bibliotheekhlb.nl.


Collecte Leger des Heils

HUIZEN Vrijwilligers van het Leger des Heils collecteren tot en met 2 december.

De opbrengst van de jaarlijkse deur-tot-deurcollecte is bestemd voor lokale activiteiten, waarmee het Leger des Heils sociale uitsluiting en eenzaamheid bestrijdt.