Jan Vayne bij Huizen (be)Zingt Advent

HUIZEN The Martin Mans Formation met Jan Vayne treedt zondag 10 december op bij Huizen (be)Zingt Advent in de Kruiskerk aan de Jacob van Wassenaerstraat.

Medewerking aan deze speciale adventzangdienst wordt verleend door Kees van Velzen (spreker), The Martin Mans Formation onder leiding van Martin Mans, Jan Vayne (vleugel) en Martin Mans (orgel). De kerkzaal is open vanaf 18.30 uur en de zangdienst start om 19.00 uur.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor € 5,-. Voorverkoop vrijdagavond 8 december van 19.00 tot 20.00 uur aan de kerkzaal, ingang Naarderstraat. Kaarten zijn ook te reserveren via info@huizenzingt.nl.


Lichttour naar Amsterdam

HUIZEN De seniorengroep in Huizen houdt donderdag 11 januari 2018 in samenwerking met Eemland Reizen een lichttour in Amsterdam.

Het uitstapje houdt het volgende in: stadstour door Amsterdam (de nieuwe wijken), een 3-gangendiner en een speciale rondvaart door de grachten langs het Light Festival. Kosten: € 55,- per persoon.

Opstapplaatsen: De Rustmaat, busstation Huizen en bushalte Ter Gooi in Blaricum. Vertrek om 14.00 uur vanaf De Rustmaat.

Reserveren kan telefonisch bij Eemland Reizen via 035-623 42 47. Voor meer informatie: Roy Wens, 06-49 12 08 41. De uiterste datum voor aanmelding is 28 december. Betaling op de dag van vertrek bij de chauffeur.


Kerstmarkt Voor Anker

HUIZEN Amaris Voor Anker aan het Oranje Nassauplein 110 houdt 13 december van 14.00 tot 17.00 uur een kerstmarkt.

Bezoekers kunnen diverse dingen verwachten, waaronder kerststukjes, sieraden, Huizer spullen, houtsnijwerk met Huizer beelden en chocolade van Jamin. Ook is er aandacht voor Albanië en Israël.

Voor de inwendige mens zijn er chocomel, appeltaart of een broodje bockworst.