Computer-cursussen De Brassershoeve

HUIZEN De Brassershoeve aan de Waterstraat 2 start eind januari 2018 weer met diverse computercursussen voor senioren.

Nieuw is de cursus Samsung Tablet Android. "We starten deze gloednieuwe cursus van 7 lessen om alle gebruikers van een Android Tablet een gedegen basiskennis te kunnen geven."

Daarnaast zijn er de volgende cursussen:
Beginnerscursussen voor Windows 10 (10 lessen), Overgangscursus Windows 10 (4 lessen), Opfriscursus Windows 10 (4 lessen) en een Vervolgcursus Windows 10 (4 lessen).

"Fotografeert u veel en doet u eigenlijk niets met al die mooie foto's? We hebben een cursus Fotobewerking (6 lessen) en een cursus Fotoalbum maken (4 lessen). Leuk en leerzaam!"

Voor de iPad (niet iPad 1 en 2) zijn er diverse cursussen: iPad beginnerscursus (7 lessen), iPad opfriscursus (4 lessen) en een iPad vervolgcursus (4 lessen).

Wie belangstelling heeft, kan terecht bij het ontmoetingscentrum voor 55-plussers op de Waterstraat 2. Daar zijn inschrijfformulieren voor alle cursussen en workshops verkrijgbaar. Aanvragen kan ook via cursussen@debrassershoeve.nl.

Meer informatie? Bel Gré van der Deure op 035-5250821.


Kerstzang
Oude Kerk

HUIZEN Wijkgemeente Oude Kerk organiseert samen met de Oude Pastorie 19 december om 11.00 uur een kerstzang in de Oude Kerk.

Het thema is: 'Op weg naar Bethlehem'. Onder begeleiding van het kerkorgel, piano en dwarsfluit worden bekende kerstliederen gezongen.