Laatste editie HuizerNieuws

HUIZEN Het HuizerNieuws keert in het nieuwe jaar niet terug als bijlage van het Nieuwsblad voor Huizen. De agenda en uitgelichte aankondigingen van activiteiten worden vanaf volgende week in het Nieuwsblad opgenomen.

De dubbele titel was het gevolg van het samenvoegen van het HuizerNieuws en het Nieuwsblad voor Huizen eerder dit jaar. Uiteindelijk is dat toch niet goed bevallen; het was verwarrend om met twee titels te werken en de onderbreking van het bladritme van het Nieuwsblad was niet ideaal. Daarom komt er weer één krant onder één titel en met een indeling die logisch is.

De bundeling van de agenda en de (ruimere) aankondigingen van activiteiten, zoals in het afgelopen half jaar in het HuizerNieuws het geval was, is echter wel goed bevallen. Daarom gaat het Nieuwsblad voor Huizen, dat naar verwachting dikker zal worden, daarmee door.

GooiAgenda.nl

Het aanmelden van de agenda-activiteiten gaat ook in het nieuwe jaar via GooiAgenda.nl.


Koopavond Oostermeent

HUIZEN Winkelcentrum Oostermeent houdt op de laatste vrijdag van 2017 een gezellige koopavond.

"Op de laatste vrijdagavond van 2017 liggen er overheerlijke oliebollen van Bakker Tetteroo voor u klaar in de winkels. Kom lekker proeven en kijken en luisteren naar de Eindejaars-band die dan weer de muzikale noten voor zijn rekening neemt en samen met ons het jaar uit blaast. Lekker meezingen en -dansen met een heerlijke oliebol, wat wil je nog meer", aldus de winkeliers.

Een leuk cadeau kopen voor een geliefde, lekkere hapjes, oliebollen of een fles champagne: het is allemaal mogelijk. De winkels zijn tot 21.00 uur open.