Afbeelding
Foto:

Turkse jongedames zoeken eigenaar gevonden gepind geld

HUIZEN - Twee Turkse moslima's uit Huizen, Leyla Halici en Hanife Apaydin, zijn op zoek naar een persoon die zijn geld is vergeten bij een pinautomaat.

De dames vonden het geld bij de pinautomaat en vermoedden dat het gepind is door de persoon voor hun. De dames namen direct contact op met de bank om de eigenaar te vinden.

Bank
De bank moest ze helaas teleurstellen, want die mag de gegevens niet verstrekken. Ze konden het wel naar de bank brengen, die het dan een jaar zou bewaren. In dat jaar moest de eigenaar zich dan wel melden om recht te hebben op het geld.
De twee dames zijn echter vastberaden om de eigenaar van het geld zelf te vinden en stapten daarom naar de politie. De lokale politie gaf ze de tip om sociale media te gebruiken. Daarom hebben ze een bericht op Facebook gezet met het verzoek aan de eigenaar om zich te melden. Zij willen het geld namelijk graag teruggeven.

Juiste gegevens
Volgens Leyla en Hanife hebben meer dan honderd mensen zich al gemeld, maar is er geen één die de juiste gegevens kan geven, namelijk om welk bedrag het gaat, de datum en welke automaat.

Mailen
De eigenaar die zijn geld is vergeten bij de automaat kan mailen naar bjk112@hotmail.com met de bovenstaande gegevens. Indien deze overeenkomen, wordt het geld netjes aan de eigenaar overhandigd.