De ogen op de bal gericht.
De ogen op de bal gericht. Foto: Bob Awick

Oscar en Idris winnen beachvolleybal

HUIZEN Oscar en Idris hebben zondag het beachvolleybaltoernooi op het strand aan de Zomerkade gewonnen. De middelbare scholieren van het Erfgooiers College versloegen in de finale de volwassen deelnemers Roderick en Rein van Wolfskamer Wintersport.

Het beachvolleybal zou eigenlijk plaatsvinden tijdens de beachsportdag die op 30 juni zou worden gehouden. Daar zou ook een zumba demonstratie zijn en zou er beachvolleybal worden gespeeld. Helaas was de weersvoorspelling slecht en moest de dag worden afgelast. Het volleybal werd daarom naar afgelopen zondag verplaatst.

Mooi weer

"Gelukkig was het nu wel mooi weer", aldus Rubin Vos van Outvit die het toernooi samen met de plaatselijke volleybalclub had georganiseerd. "Er deden 12 teams mee in totaal. Bij de middelbare scholieren 6 en bij de volwassenen 6. Vooral Tijd voor Meedoen en College De Brink waren goed vertegenwoordigd. Die hadden diverse teams ingeschreven.
Na afloop werd er nog een afsluitende barbecue gehouden waar de deelnemers zich voor konden inschrijven.

De volgende keer dat sportievelingen weer terecht kunnen op het strand van de Zomerkade bij een evenement van Outvit is de Strandsportdag op 17 september. Dat is dan de afsluiting van de Nationale Sportweek in Huizen.

Zie ook outvit.nl.

Mooi weer voor het beachvolleybaltoernooi.
De teams in actie.
Inschrijven kon bij de speciale balie.