Alex en Ingrid vieren dat hun winkel 6 jaar bestaat.
Alex en Ingrid vieren dat hun winkel 6 jaar bestaat. Foto: Corduroy

Kledingwinkel Corduroy 6 jaar

HUIZEN Het is 6 jaar geleden dat Alex en Ingrid Vugteveen de kledingwinkel Corduroy openden aan de Kerkstraat 3. "Na jarenlang te hebben gewerkt bij bekende modemerken viel alles op zijn plek in dit pand van de oude drukkerij in Huizen", vertelt Ingrid.

"De combinatie van het mooie oude pand, een aanbod kunnen brengen van merken voor dames en heren die nog niet in Huizen te vinden waren en je eigen passie in een winkel kunnen stoppen gaf de doorslag: we doen het!" Vanaf de eerste dag wilden Ingrid en Alex dat iedereen zich bij Corduroy thuis voelt. Dat zie je aan de inrichting, de merken in alle prijsklassen - van Vila, LTB en Anerkjendt tot Replay en Denham - het speelhuisje voor de kinderen en een vers bakje koffie.

In die 6 jaar is er bij Corduroy al heel wat veranderd. Binnen twee jaar kwam het pand Kerkstraat 3 vrij, op dat moment nog een te groot pand om erbij te betrekken. Toen het werd opgesplitst huurden ze het kleine deel erbij. Muren werden doorgebroken en een hele Maison Scotch-hoek kwam erbij. Anderhalf jaar later werd ook het hoekpand erbij getrokken en was Corduroy compleet. Een grote nieuwe herenafdeling met een eigen ingang en mooie etalages en een extra afdeling voor de dames met feest- en werkkleding.
Nu staat er na 6 jaar een winkel van 400 m2 met een breed aanbod. Om iedereen te bedanken en te vieren dat ze 6 jaar bestaan is er aanstaande vrijdag en zaterdag een groot feest met het bekende Rad van Fortuin, waar elke klant prijs heeft, een ijskraam, een koopjeskraam, een modeshow op het plein op vrijdagavond om 19.00, 20.00 en 21.00 uur, broekhangen voor een gratis broek, lekkere koffie, hapjes en heel veel cadeaus. En natuurlijk hangt er heel veel nieuwe collectie.