Eva en Jeanette op een van de kenmerkende houten tafels in de winkel.
Eva en Jeanette op een van de kenmerkende houten tafels in de winkel. Foto: Bob Awick

Eigentijdse winkel voor Jones en Jones na verbouwing

HUIZEN Herenmodezaak Jones en Jones aan de Kerkstraat 17 is verbouwd. De winkel is in een eigentijds jasje gestoken. Pronkstuk is een grote houten boomstamtafel van 6 meter lang en 1,5 meter breed.

Met de verbouwing heeft de winkel een eigentijdse winkelbeleving gekregen. De hele collectie is in een oogopslag te zien aan de hoge wanden en in de mooie houten kast tegen een van de wanden. Eva Karten en Jeanette Bakker heten de klanten als vanouds welkom met een kopje koffie, cappuccino of thee en nemen de tijd voor het geven van advies.

Trendy man

"De winkel zit hier nu al 6,5 jaar. De doelgroep is heel breed. Het is de trendy man van diverse leeftijden. Ze kunnen hier terecht voor een net pak, maar ook voor een mooie jeans met een trui", vertelt Eva. De winkel ging net voor de Huizerdag weer open. "Heel wat klanten zijn al even binnengelopen om te kijken hoe het er uitziet en ze vinden het er spic en span uitzien. Sommige vroegen zich af waarom de verbouwing nodig was, maar nu ze hebben gezien hoe mooi de winkel is, begrijpen ze het zeker."
Jones en Jones is een kleine keten van winkels die het voor mannen mogelijk wil maken om in een winkel een mooie eigentijdse outfit te kopen. Dat is inclusief schoenen, sokken, ondergoed, stropdas en riem.
Eva en Jeanette zijn gepassioneerd over hun werk en de nieuwe winkel. "Iedereen bij Jones en Jones is heel erg betrokken en dat is fijn. Nu de winkel vernieuwd is, is dit een nog mooiere plek om te werken."
De dames hebben flink wat ervaring in hun vak en laten zien wat voor merken er in de winkel hangen. Zo is er een opvallend kleurrijk colbert van het Nederlandse merk A Fish named Fred, dat mooi te combineren is met diverse overhemden. Liever een jeans eronder, dan kan dat ook met een ruime keuze van Pierre Cardin. Ook merken als State of Art, Fellows United en CompaƱeros zijn er te vinden. Schoenen zijn er van Melik en Bugatti.

Herfst

"Voor deze herfst is het weer helemaal in om een gilet te dragen. Daarvan hebben we er diverse in onze collectie. Daarnaast wordt het weer truienweer. Binnenkort hebben we dus ook weer lamswollen truien." Ook mag het weer wat kleuriger. Bos- en mosgroen en bordeaux/paars zijn de nieuwe trends.

Hele collectie is in een oogopslag te zien aan de hoge wanden

Zie voor meer informatie: jonesenjones.nl.