Max is door naar de nationale finale.
Max is door naar de nationale finale. Foto: Elite Model Look NL

Max door naar Nationale Casting Elite Model Look

HUIZEN De uit Huizen afkomstige Max is afgelopen zondag geselecteerd om deel te nemen aan de Nationale Casting van de Elite Model Look modellenzoektocht.

Op zondag 10 september vond de succesvolle en tevens laatste regionale casting van Elite Model Look Nederland 2017 plaats op de Markt in Delft. Aan het einde van de casting zagen 18 meisjes en 10 jongens hun droom uitkomen toen ze werden geselecteerd voor de volgende ronde, de Elite Model Look Nationale Casting op 30 september in Amsterdam, waaronder Max uit Huizen.
Bij de selectie van de kandidaten werd, naast fotogenieke kwaliteiten, ook gekeken naar natuurlijke schoonheid en de potentie om jezelf te kunnen vormen naar de vraag van de huidige fashiontrends. Kortom, de voor Elite zo kenmerkende combinatie van professionaliteit, elegantie en schoonheid.
De geselecteerde modellen in spe strijden tijdens de Nationale Casting om een plek in de finale. Voorafgaand worden de finalisten tijdens de Elite Model Look Bootcamp optimaal voorbereid en klaargestoomd in de nieuwe salon van Rob Peetoom in Sugarcity, de Jaguar Land Rover flagshipstore Kimman in Amsterdam en Element Amsterdam, gelegen op het Gelderlandplein, waar zij tevens genieten van een welverdiende nacht. Het gehele weekend krijgen zij trainingen, workshops en advies onder leiding van professionals uit de wereld van fashion, beauty en gezondheid.

Finale

Op 14 oktober presenteren de 20 finalisten, 10 jongens en 10 meiden, zichzelf voor een internationale jury tijdens die Nationale Finale in de Beurs van Berlage. Naast een 2-jarig contract bij Elite Model Management Amsterdam gaat het om een plek te bemachtigen in de Elite Model Look World finale, waar ze een internationaal contract kunnen winnen.