SDC Putten - s.v. Huizen verplaatst

HUIZEN Het competitieduel tussen SDC Putten en Huizen, aanvankelijk gepland voor zaterdag 23 september, is verplaatst naar zaterdag 11 november. Dat meldt s.v. Huizen op haar website.

De Puttenaren spelen op donderdagavond 21 september voor de 1e ronde van de KNVB Beker tegen PSV. Aangezien dit te kort dag is op de competitiewedstrijd van zaterdag, heeft de KNVB besloten het duel tussen SDC Putten en Huizen te verplaatsen naar zaterdag 11 november.


HSV De Zuidvogels laat tribune-stoeltjes sponsoren

HUIZEN "We hebben het plan opgevat om de tribune van HSV De Zuidvogels te voorzien van 335 kuipstoeltjes in de kleuren van onze vereniging", schrijft de voetbalclub op haar website. Iedereen kan een of meerdere stoeltjes sponsoren.

De tribune wordt verdeeld worden in een middenvak met 125 stoeltjes en twee buitenvakken met elk 110 stoeltjes. Alle leden, vrijwilligers en sponsoren kunnen één of meerdere stoeltjes, tot een maximum van 3 stoeltjes, sponsoren.

De stoeltjes variëren in prijs van 75 tot 100 euro, exclusief BTW. Een tenaamstelling kost nog eens 25 euro, exclusief BTW. "Om een en ander te bekostigen willen we minimaal een inschrijving binnen hebben voor een bedrag van 15.000 euro."

Zie: hsvdezuidvogels.nl.