Politie zoekt getuigen aanrijding

HUIZEN De politie zoekt getuigen van een aanrijding die zaterdag 16 september rond 15.00 uur plaatsvond op de rotonde Bovenmaatweg/Aristoteleslaan.

Hierbij raakte een 11-jarig meisje, dat op haar fiets zat, gewond. Zij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De auto is na het ongeval doorgereden.

De politie hoort graag van mensen die het ongeval hebben zien gebeuren of mensen die meer kunnen vertellen over de auto. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


Handtekeningen behoud Tergooi Blaricum naar
2e Kamer

REGIO - De Tweede Kamer krijgt op 26 september 10.000 handtekeningen overhandigd van de actiegroep Tergooi Blaricum moet open blijven.

Peter-Jan Schatens kreeg vorige week het goede nieuws dat hij dan de opgehaalde handtekeningen mag overhandigen aan de Tweede Kamer Commissie Zorg.

Verkopen
Tergooi gaat het ziekenhuis in Blaricum op termijn verkopen. In Hilversum wordt een nieuw ziekenhuis gebouwd dat vanaf 2021 de acute zorg overneemt. In Weesp komt een regiozorgcentrum. Bestuursleden Ruurd Jan Roorda en Hans den Hollander meldden dat voor het eerst in februari dit jaar in de eigen Tergooi-krant. Daarna kwamen er diverse acties tot stand. Peter-Jan Schatens startte vervolgens een handtekeningenactie, die inmiddels 10.000 handtekeningen heeft opgeleverd.

De Marke

"Mevrouw Snel uit De Marke in Huizen heeft overigens nog 300 handtekeningen opgehaald", laat Schatens meteen weten.