Raadsleden op tribune tijdens raadspodium Havenstraat

HUIZEN De gemeenteraad houdt 12 oktober een raadspodium over de toekomst van de Havenstraat. Tijdens de avond zitten de raadsleden op de tribune van de raadzaal en luisteren zij naar plannen en ideeën over dit gebied. Iedereen mag hierover meepraten of meedenken.

Het deel van de Havenstraat waar dit raadspodium betrekking op heeft, is de strook grond tussen de Krachtcentrale en de Rokerijweg. Een deel hiervan ligt momenteel braak, maar op een ander deel staan nog enkele gebouwen van BN International. Als eigenaar van deze grond zal BN International dan ook als eerste externe inspreker deze avond het woord mogen voeren. Het doel van deze avond is om raadsfracties te informeren over de plannen en ideeën die er bestaan voor deze locatie.
Het raadspodium is bedoeld voor de uitwisseling van informatie. Hierbij is het voor iedereen mogelijk om informatie en/of ideeën kenbaar te maken. Het programma ziet er als volgt uit:
19.30 uur Inloop
20.00 uur Aanvang raadspodium
- Welkomstwoord van voorzitter Maarten Hoelscher
- Feitenweergave van Gerrit Klompmaker – ambtelijk adviseur
- Bijdrages van de externe partijen en insprekers
22.00 uur Afsluiting met aansluitend een borrel voor een informeel gesprek
23.00 uur Einde van de avond

Personen of organisaties met goede ideeën kunnen zich nog aanmelden als inspreker bij Karin de Rooij: k.derooij@huizen.nl of 035-5281350.