Meer acties Huizen voor Sint-Maarten

HUIZEN Huizen komt sinds vorige week in actie voor Sint-Maarten. De actie van de beide Huizer Rotaryclubs werd omarmd door de burgemeester en wethouders en nu komen er steeds meer acties.

Spectaculair is de 'Cyber Escape Room' van Thales, die in de bibliotheek komt te staan op 11 november. Hier kunnen bezoekers voor 5 euro per persoon van 10.00 tot 15.00 uur terecht in groepen van 2 tot 3 personen.

Verder biedt nu ook wethouder Marlous Verbeek een 4B-arrangement aan, dat bestaat uit Boten, Botterwerf, Borrel en Bitterballen.

De plaatselijke Amnestygroep gaat een tweetal Caribische avonden organiseren en de seniorenbegeleiding 'Kleur het Leven' gaat met zelfgebakken koekjes op bezoek bij ouderen. Gert Jan van Dommelen van de Rotary gaat in een maand zonder alcohol geld uitsparen voor Sint-Maarten.

Het eerste geld voor de actie is inmiddels ook al binnen. Basisschool de Springplank doneert het resultaat van de petflessenactie 2017 voor de verwoeste basisschool op Sint-Maarten. Dat levert een bedrag op van 748,15 euro.

Het Sint-Maarten Huis

Op zaterdag 11 november wordt de actie voor afgerond op Plein 2000 in het speciaal daarvoor te bouwen Sint-Maarten Huis. Hier kunnen opbrengsten van de acties worden gebracht.

Meer informatie via www.huizenvoorsintmaarten.nl of de Facebookpagina Huizen voor Sint Maarten.