Afbeelding
Foto: Rabobank

Geld Rabobank voor 15 projecten uit Huizen

HUIZEN De jaarlijkse coöperatiebijeenkomst voor leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek zorgde zondagavond voor een volle zaal in theater Spant! in Bussum. Op het programma stond onder andere een optreden van Ali B.

Deze beroemde rapper/presentator en jurylid van The Voice nam de 600 bezoekers mee in ervaringen die hij in zijn leven heeft opgedaan.

Johan Drost, directievoorzitter van Rabobank Gooi en Vechtstreek, benadrukte aan de hand van een overzicht van alle activiteiten die de bank organiseert dat hij trots is op de rol die de bank speelt in de lokale samenleving.

Daarna werden met hulp van Ali B. de cheques van het Coöperatiefonds uitgereikt voor een bedrag van in totaal 250.000 euro. Maar liefst 15 projecten uit Huizen kregen een cheque:
De Marke - De Meenthoek - Cordaan;
KBO afd. Gooi-Oost;
Stichting Kinderboerderij De Warande;
Stichting Kindervakantiewerk Huizen;
Stichting Sportservice Noord-Holland;
Stichting Thuis in Dementie;
Stichting VaarKracht;
Stichting Versa Welzijn namens Strategisch Netwerk Huizen;
Stichting Vier het Leven;
Stichting Vrienden van Hospice Huizen;
Stichting Woongroep Mozart;
Versa Welzijn Huizen;
VISIO;
Voedselbank Gooi & Omstreken;
Volkstuindersvereniging Huizen.


Ajax-Zuidvogels in een kwartier tijd beslist

HUIZEN Wat de zaterdagamateurs van Ajax de voorgaande thuiswedstrijden niet lukte, was tegen Zuidvogels zaterdag geen probleem. De Amsterdammers vonden in een kwartier tijd vier keer het net, waardoor het duel al na 25 minuten was gespeeld.

Zuidvogels deed nog wel iets terug en scoorde twee keer. Zuidvogels staat op een keurige zevende plek, al zijn de verschillen met de teams daaronder klein. Huizen bezet in diezelfde afdeling de veertiende positie. Zaterdag werd middenmoter HZVV met 4-0 verslagen.