AH'78 mist eerste periode op doelsaldo

huizen Derdeklasser AH'78 is er zaterdag net niet in geslaagd om de eerste periodetitel te bemachtigen. De Huizers wonnen weliswaar van koploper Waterwijk, maar door een monsterzege van FC Hilversum pakte die ploeg de eerste 'prijs' van dit seizoen.

Voor zaterdagmiddag bezetten AH'78 en FC Hilversum de tweede plaats op de ranglijst. Beide teams hadden zestien punten uit zeven duels en een doelsaldo van plus twaalf. Waterwijk, de tegenstander van de Huizer formatie, had een punt meer.
In de topper van zaterdag won de ploeg van trainer Daan Hidden met 3-2. Dat was echter niet voldoende. Hilversum versloeg namelijk het zwakke Nita met 6-0.

Hierdoor staan de Hilversummers met negentien punten na de eerste periode bovenaan. AH bezet met evenveel punten de tweede plaats. Het ook uit Hilversum afkomstige Altius bezet met een punt achterstand de derde positie. Komende zaterdag reist AH af naar Bussum, waar de nummer 5, BFC, wacht.


Gerard de Graaf Vrijwilliger van het Jaar bij
TV Huizen

HUIZEN Gerard de Graaf is zaterdag gehuldigd als Vrijwilliger van het Jaar bij Tennisvereniging Huizen. Hij kreeg voor zijn inzet een zilveren speld.

De speld werd uitgereikt door voorzitter Mieke Bos.
De keuze voor Gerard de Graaf was een moeilijke voor het bestuur, aangezien er veel vrijwilligers voor de titel Vrijwilliger van het Jaar in aanmerking kwamen.

"Bewust is gekozen voor een helper die al jaren zijn sporen heeft verdiend. Gerard de Graaf is 25 jaar geleden begonnen in de toernooicommissie en de sponsorcommissie en is nu al jaren actief in de parkcommissie. Ook heeft hij in het verleden nog de redactie gedaan van het clubblad."

Waardering

In zijn reactie bedankte De Graaf het bestuur en meldde dat hij het vrijwilligerswerk niet doet voor een beloning. Aan zijn vrouw Angela werd als medewaardering een bos bloemen uitgereikt.