De netjes gedekte tafel voor het diner.
De netjes gedekte tafel voor het diner.

Kerstdiner Tijd voor Meedoen

HUIZEN Vrijwilligers van Tijd voor Meedoen in het Huis van de Buurt aan de Draaikom hebben afgelopen zondag genoten van een kerstdiner.

Om 16.00 uur werd het buurthuis geopend voor de 70 genodigden. Bij de entree werden ze verwelkomd met een glaasje lekkers. Ze kregen hier ook de consumptiebonnen voor die avond en konden hun naam schrijven in het gastenboek, wel of niet met een verhaaltje.
Binnen was het buurthuis verdeeld in een paar zaaltjes. Een voor het diner, een waar je een glaasje kon drinken en waar de band, bestaande uit een pianiste, een paar gitaristen en twee zangers en twee zangeressen, vrolijke deuntjes speelde. Ook was er nog een zaal ingericht, zeg maar eerder leeggehaald, om te kunnen stijldansen. Zo was er voor ieder wat wils te beleven.

Geslaagde avond

Om 17.00 werd er een soepje geserveerd in de sfeervol ingerichte eetzaal, daarna konden de mensen zich weer vermaken in een van de twee danszalen. Vervolgens konden de mensen zich tegoed doen aan heerlijke tapas. Terwijl de tafels werden opgeruimd en weer klaargezet voor het dessert, konden de gasten weer een dansje wagen. Toen het diner afgelopen was gingen er mensen weer terug naar huis. Velen bleven nog gezellig naar de band luisteren of gingen stijldansen in de speciale ruimte. Ze konden ook nog een kop koffie nemen met een heerlijk stuk kerststol. Al met al was het een zeer geslaagde avond.

Er werd genoten van het diner.
Een uitgebreid buffet met keuze.
Voetjes van de vloer voor een dansje.
Voor elk wat wils tijdens het kerstdiner.
De band verzorgde de muziek.