Feest in De Kalkovens

huizen De Kalkovens in Huizen is zaterdag 27 januari het decor van 'Wine, Dine & Dance', een feest voor 30-plussers. Na maar liefst acht succesvolle edities in een landhuis op de Veluwe strijkt het nu voor het eerst neer in 't Gooi.

De bezoekers worden om 19.00 uur ontvangen met een drankje en een amuse. Ondertussen staat de eerste dj van de avond, Leo Vanderweijden, al te draaien. Verder stelt topfotograaf Menno van der Meulen zijn prikkelende werk tentoon. Rond half acht gaan chef-kok Aart de Gooijer en zijn team rond met het walking dinner bestaande uit een selectie van culinaire internationale gerechten.
Na het diner kruiptDennis Ruyer, bekend van zijn programma 'Dance Department' op Radio 538, achter de draaitafels. Aansluitend neemt de headliner DJ Yves Eaux het tot 01.00 uur over met een Ibiza-set. Deze top-dj draait over de hele wereld, van New York tot New Delhi en van Moskou tot Miami.

Kaarten kosten 39,50 euro per stuk (inclusief diner, welkomstdrankje en feest) en zijn te krijgen via www.WineDineAndDance.nl.