Nieuwe gitaarlessen

HUIZEN De Gooische Muziekschool start met nieuwe gitaarlessen in Huizen.

De afgelopen jaren heeft de school gitaarles gegeven op basisschool De Springplank. Sinds september is er een start gemaakt met lessen op De Gouden Kraal en 2e Montessori. Vanaf begin februari starten de muziekschool met gitaarlessen op woensdag bij De Tweemaster locatie Koers.

Voor meer informatie degooischemuziekschool.nl.


Kids Generation Praise

huizen Een heel bijzondere en vrolijke Generation Praise (GP) komende zondag. Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er namelijk KIDS GP.

KIDS GP vindt plaats in de Zenderkerk aan de Borneolaan 30 en start om 16.00 uur. De band van GP speelt dan speciaal voor de kinderen een aantal liedjes. Die zullen ze veelal kennen van school of misschien leren ze die daar nu wel. De nummers passen bij het thema 'Let's Celebrate', ditmaal specifiek 'Let's Celebrate the return of the lost son'.

Het team van Generation Praise nodigt alle kinderen, ouders, maar ook opa's en oma's uit voor dit bijzondere event. En neem gerust alle vriendjes en vriendinnetjes mee. Na de dienst is er een mogelijkheid wat na te praten en natuurlijk ontbreken limonade, koffie en wat lekkers niet.

Zie en luister ook op generationpraisehuizen.nl.


Uit eten met senioren

Huizen De seniorengroep in Huizen organiseert donderdag 8 maart een gezellig samen uit eten met senioren.

Deze keer is de locatie Goya (sushi & grill) op het Plein 2000 7A in Huizen. Aanvang: 18.00 uur. Kosten € 22,50 (buffet, soep en dessert) per persoon, exclusief drankjes. Aanmelden voor 1 maart bij Roy Wens, 06-49 12 08 41, tussen 18.00 en 19.00 uur.

Na die datum zal voor het aantal aanmeldingen dat dan bekend is een tafel worden gereserveerd. Degenen die zich hebben aangemeld, krijgen daar bericht over.