Van links naar rechts: Robert Janse, Minoek van Trigt, Erik Vedder, Wendy Bolhaar en Rick van Trigt.
Van links naar rechts: Robert Janse, Minoek van Trigt, Erik Vedder, Wendy Bolhaar en Rick van Trigt. Foto: Van Trigt

Van Trigt Makelaars inmiddels al
20 jaar gevestigde naam in Huizen

HUIZEN Van Trigt Makelaars aan de Lindenlaan 33 bestaat precies vandaag twintig jaar. Het kantoor werd op 1 februari 1998 opgericht door Rick van Trigt. Samen met Robert Janse, Minoek van Trigt, Wendy Bolhaar en Erik Vedder vormt hij het team dat klanten bij het verkopen, aankopen, huren of taxeren van een woning ten dienst staat.

"We zijn een kantoor waar service vooropstaat", zegt Rick. "Dat kan natuurlijk elk kantoor wel zeggen, maar wij proberen dat waar te maken door klanten te ontzorgen, goed bereikbaar te zijn en bezichtigingen op korte termijn te laten plaatsvinden", gaat hij verder.

Marktkennis

Zijn collega Robert vult dat aan: "Ook onze klanten beamen dat. Als je op Funda.nl kijkt, dan zie je dat we als verkopend makelaar een 8,8 scoren en als aankoopmakelaar een 8,5. Dat zijn hele goede scores." Bij de verkoop is gekeken naar lokale marktkennis, deskundigheid, service en begeleiding en prijs/kwaliteit. Bij aankoop gaat het om bereikbaarheid en communicatie, deskundigheid, onderhandeling en resultaat en prijs/kwaliteit.
Op de Lindenlaan in het centrum van Huizen hangen in de etalage de woningen die via Van Trigt worden verkocht. "Vaak vinden mensen dat leuk om te bekijken. Ook is het natuurlijk makkelijk om even bij ons binnen te lopen. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur geopend en op zaterdag op afspraak", aldus Rick.
Rick, Robert en Wendy zijn de makelaars die vaak buiten de deur zijn. Minoek en Erik zorgen dat alles op kantoor vlekkeloos verloopt. Rick: "We zijn allemaal gediplomeerd." Robert: "Omdat we een compact kantoor zijn, weten we van elkaar wat we aan het doen zijn. Als een klant belt als ik buiten de deur ben, dan weet Rick waar ik mee bezig ben en kan dan ook vragen beantwoorden."

Veranderd

Van Trigt Makelaars is nu 20 jaar een gevestigde naam in Huizen. In die tijd is er wel veel veranderd. Rick: "Toevallig vond ik nog een artikel dat tien jaar geleden in de krant heeft gestaan. Daarin staat dat internet net in opkomst is en je de folders voor bezichtiging tegenwoordig bij ons kunt downloaden. Inmiddels is Funda.nl de plaats waar woningen te vinden zijn en wij als kantoor ook."

Als verkoop- en aankoopmakelaar score 8,8 en 8,5 op Funda.nl

Advies op maat

Daarnaast heeft Van Trigt Makelaars natuurlijk ook een eigen website waar alle informatie te vinden is. "Wij gaan graag in gesprek met klanten. Daarna maken we een advies op maat. We ontzorgen ze van begin tot eind."

Zie voor meer informatie: vantrigtmakelaars.nl.