Het personeel voor het nieuwe pand.
Het personeel voor het nieuwe pand. Foto: Koetze Beveiligingstechniek

Koetze Beveiligingstechniek naar Ambachtsweg

HUIZEN Koetze Beveiligingstechniek B.V. is in december 2017 verhuisd naar de Ambachtsweg 53. Het pand werd 25 januari officieel in gebruik genomen met een openingsborrel en een barbecue voor genodigden. Een dag later was er open dag voor belangstellenden.

Ruim 15 jaar geleden wilde Jeroen Koetze vanuit huis zijn eigen bedrijf beginnen. Het eerste jaar deed hij alles zelf: offertes maken, werkzaamheden uitvoeren en de administratie. Na 1,5 jaar werd dat te veel en kwam de eerste monteur in dienst. De vestiging van Koetze aan de Installatieweg was de volgende stap in de ontwikkeling van het bedrijf. Inmiddels is Koetze uitgegroeid tot een gezond bedrijf met een hecht team van 11 vaste werknemers. De werknemers werden heel bewust gekozen. Het zijn allemaal mensen die Koetze lange tijd kent en sommige zijn nu al ruim 12,5 jaar bij hem in dienst. Daarnaast is zijn vrouw Barbara in het bedrijf komen werken die de volledige administratie voert. Koetze Beveiligingstechniek B.V. heeft naast dit vaste team, als erkend leerbedrijf nog drie leerlingen.

Hoogtepunt

Het jaar 2017 werd een hoogtepunt voor Koetze: niet alleen werd in Berlijn het 15-jarig bestaan gevierd met alle medewerkers, maar ook verhuisde Koetze naar een groter pand aan de Ambachtsweg. Hier is een aparte spreekruimte en op de begane grond is een ontvangstruimte waar producten worden geshowd.

Speciaal voor genodigden was er op 25 januari een zeer drukbezochte openingsborrel met barbecue voor genodigden en een dag later konden belangstellenden een kijkje komen nemen.

Voor meer informatie: www.koetze.com.