Themamiddag gemeenteraads-verkiezingen ouderen-bonden

HUIZEN De Samenwerkende Ouderen Bonden Huizen (SOBH) bieden ouderen maandag 19 februari om 14.30 uur de gelegenheid om zich te laten informeren over het beleid van de lokale partijen op het gebied van ouderen.

Bezoekers krijgen informatie op het gebied van wonen, zorg, digitalisering, veiligheid en zingeving. De politieke partijen presenteren hun beleid aan de hand van drie stellingen onder leiding van oud-burgemeester Jos Verdier.

"Gemiddeld de helft van de stemgerechtigden is boven de 50 jaar en uw stemgedrag heeft dus invloed. Naast de gelegenheid u te informeren krijgt u ook de kans om de vertegenwoordigers van de politieke partijen zelf te bevragen over wat zij u te bieden hebben", aldus de ouderenbonden.

De middag vindt plaats in de Thomaskerk aan de Huizermaatweg 61. De zaal is open vanaf 14.00 uur voor inloop met koffie of thee. De middag is rond 16.15 uur afgelopen.


Filmavond en Klimaatkwis GroenLinks

HUIZEN GroenLinks organiseert vrijdag 9 februari om 20.00 uur in het campagnepand aan de Havenstraat 5a een Klimaatkwis. Daarna wordt de film 'An Inconvenient Sequel' vertoond.

De film is een vervolg op 'An Inconvenient Truth' en gaat over een energierevolutie, waarbij Al Gore de wereld over trekt om het klimaatbeleid te sturen. Daarna wordt de discussie afgetrapt door verschillende meningen te peilen.
Aanmelden voor deze avond is gewenst in verband met de catering en kan door een mail te sturen naar info@groenlinkshuizen.nl.