Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de nieuwe verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Vakantiebegeleider Weekje Weg
Zingen bij een kampvuur. Wandelen door bos of duin. Met elkaar tafels dekken en opruimen, en wanneer de kinderen op bed liggen gezellig wat kletsen met de ouders in de warme avondzon… Als begeleider zorg je er, samen met één of twee andere begeleiders, voor dat ouders en kinderen zich op hun gemak voelen, zich heerlijk vermaken en de week soepel verloopt.

Handen uit de mouwen bij de Kringloopwinkel
Je sorteert de binnengebrachte goederen en bent behulpzaam met het in- en uitladen van de goederen. Je bent nauwkeurig en correct in gedrag i.v.m. klantencontact. Je komt in een gezellige groep terecht en hebt veel contact met andere afdelingen. Je krijgt ook onkostenvergoeding.

Huizermuseum/VVV zoekt gidsen
Weet je veel over Huizen en wil je dit overdragen tijdens een wandeling? Ons gidsenteam is op zoek naar jou. Neem contact op met Joke of Gery voor een afspraak.

Voedselveiligheid controleren bij de voedselbank
De voedselbank zoekt een coördinator Voedselveiligheid. Je houdt de hygiëne- en voedselveiligheidsvoorschriften up-to-date. Je bent bekend met de regels van de inspectie en voorschriften zoals die beschreven zijn in het handboek Voedselveiligheid. Je bezoekt en inspecteert onder andere de uitgiftepunten, het transport en het magazijn.

Coördinator Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg zoekt collega
Samen met je collega ben je de eerste contactpersoon voor cliënten en vrijwilligers. De werkzaamheden bestaan uit het aannemen van hulpaanvragen en het inzetten van vrijwilligers. Je ondersteunt en begeleidt de vrijwilligers en je houdt contact met de cliënt over de voortgang van de hulpverlening.