Kids in de tuin van Koelemoes.
Kids in de tuin van Koelemoes. Foto: SKH

Nu ook flexibele kinderdagopvang
bij Koelemoes

HUIZEN De Stichting Kinderopvang Huizen biedt al ruim 30 jaar kinderopvang in Huizen en Blaricum. Voor ouders die geen 9-tot-5-baan hebben, is het nu ook mogelijk om flexibele opvang af te nemen. Kinderdagverblijf Koelemoes biedt naast halvedagopvang in de ochtend of middag nu ook flexibele opvang, naar eigen voorkeur in te plannen, op nog geen vijf minuten van de snelweg.

De keuze voor diverse mogelijkheden qua opvanguren biedt ouders flexibiliteit bij het plannen. Koelemoes biedt nu ook de mogelijkheid tot een flexibel opvangcontract: de afname van minimaal zes blokken van vijf uur per maand; in te plannen binnen de openingstijden van het kinderdagverblijf.

Koelemoes is voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er is een babygroep van 0-1,5 jaar en een horizontale groep van 0-3 jaar. Daarna stroomt een kind in principe door naar de 3+-groep, waar ingespeeld wordt op de behoefte aan extra uitdaging en het voorbereiden op de basisschool.

De bevlogen medewerkers bieden de kinderen elke dag een fantastische tijd. Dat begint met aandacht voor de kinderen en oog voor de ontwikkeling van elk uniek kind. Aan deze ontwikkeling wordt op een speelse, leeftijdsgerichte wijze gewerkt. Om diverse vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van spraak, taal, motoriek en zintuigen wordt hierbij gebruikgemaakt van de voorschoolse methode Uk & Puk. Door de interactie met de pedagogisch medewerkers en de andere kinderen ontwikkelt het kind zich ook op sociaal-emotioneel gebied. Naast kinderdagopvang biedt Kinderopvang Huizen ook peuteropvang en buitenschoolse opvang.

Meer info: klantcontact@kinderopvanghuizen.nl of 035-72 00 301.