CDA Huizen presenteert verkiezings-programma

HUIZEN CDA Huizen heeft tegelijkertijd met de lancering van de stemwijzer vorige week haar verkiezingsprogramma online gezet. Het programma is te vinden op de website van de partij cdahuizen.nl.

Lijstrekker Rutger Rebel: "Met dit programma kijken we naar de toekomst en zetten we dit om in concrete daden om wonen, leven en werken in Huizen aantrekkelijk te houden. Een voorwaarde daarvoor is dat de basis solide blijft: lage lasten, een veilige woonomgeving voor onze inwoners en goede voorzieningen."


Maria Montessori-school wint schaaktoernooi

HUIZEN De Dr. Maria Montessorischool heeft na een tussenjaar de Wisselbokaal van de Flevoschool overgenomen bij het schaaktoernooi voor de basisscholen.

De Flevoschool werd tweede en De Gouden Kraal derde; ook deze beide teams hebben een bijzonder mooi en sterk toernooi gespeeld.

Nieuw dit jaar is dat ook het eerste middenbouwteam van kinderen tot en met groep 5 door mag naar het nieuwe regionale schoolschaaktoernooi voor de middenbouw. Ook deze overwinning werd behaald door de Dr. Maria Montessorischool die met haar team V dik verdiend vierde werd.