Wandeling historisch hart

HUIZEN Het Huizer Museum biedt zaterdag 10 maart de mogelijkheid om onder leiding van een gids een wandeling door het historische hart van Huizen te maken.

Gestart wordt voor het Huizer Museum aan de Achterbaan 82 om 14.00 uur. De kosten zijn € 4,- per persoon. De route voert langs diverse boerderijen, vissershuisjes en kerkgebouwen en tijdens het wandelen vertelt de gids bijzonderheden over de rijke historie van Huizen, over het boerenleven en het vissersleven.

De gids wijst de plaats aan waar ruim 250 jaar een molen heeft gestaan. Op de route ligt ook een oud kaaspakhuis, een voormalige bakkerij en allerlei werkplaatsen van ambachtslieden; deze werkplaatsen zijn zelfs aan de buitenzijde te herkennen. De wandeling duurt ongeveer 5 kwartier en eindigt weer bij het Huizer Museum.


40+-gospelkoor zoekt zangers

HUIZEN Good News is een interkerkelijk gospelkoor voor 40-plussers die door middel van het zingen van prachtige swingende songs, maar ook met rustige ballads, de liefde van Jezus willen doorgeven.

Dat gebeurt onder andere in zorginstellingen zoals Sherpa, Amerpoort en Naarderheem, maar ook in de gevangenis in Zaanstad en uiteraard tijdens kerkdiensten, speciale themadiensten of zelfs bij openluchtbijeenkomsten.

Het koor is op zoek naar nieuwe zangers. De repetitieavond is op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in de Goede Herderkerk aan de Piersonlaan 2. Voor meer informatie: 06-13844849 of gospelkoorgoodnews.nl.


Workshop Racerunning

HUIZEN AV Zuidwal organiseert zaterdag 24 maart een workshop Racerunning voor kinderen.

De workshop is van 11.00 tot 12.00 uur bij de club aan de Aristoteleslaan 2. Inlopen kan al vanaf 10.45. Deelname aan de workshop is gratis. Hierna zijn ook de eerste vier trainingen gratis en kan men lid worden van de atletiekvereniging.

Voor meer informatie en aanmelden lbatletiek@avzuidwal.nl.