Kaffee Kuchen Konzert Gooise Operette

HUIZEN De Gooise Operette geeft zondag 18 maart voor het vierde jaar op rij haar Kaffee Kuchen Konzert. Dit vindt plaats om 14.30 uur in de Thomaskerk aan de Huizermaatweg 61.

Tussen de muzikale gangen door wordt het publiek getrakteerd op koffie, thee en lekkernijen. Het is een concert in ontspannen sfeer aan gezellige tafeltjes.

"De Gooise Operette is al 52 jaar het enige operettegezelschap dat het Gooi rijk is en heeft als een van de weinige operettegezelschappen in Nederland vastgehouden aan het operettegenre, dat weer steeds populairder lijkt te worden als lichtklassieke muziekvorm tussen musical en opera in. Denk maar aan de succesvolle concerten van André Rieu", aldus het gezelschap.

Maar ook de Gooise Operette trekt jaarlijks volle zalen in theater Spant te Bussum, waar het gezelschap gedurende drie voorstellingen een complete operette op de planken zet. Dit jaar wordt in oktober 'The Pirates of Penzance' uitgevoerd. Daarnaast geeft het gezelschap concerten in de Gooise regio en daarbuiten, waarbij het Kaffee Kuchen Konzert-concept bijzonder populair is.

Kaarten kosten € 18,50 inclusief onbeperkt koffie, thee en lekkers en zijn te bestellen via de website gooiseoperette.com of telefonisch via 06-13959221. Reserveren wordt aanbevolen.


Maurice Wiegman
bij Bruna

HUIZEN Maurice Wiegman, auteur van het boek 'Leven is een keuze', komt zaterdag 10 maart ter gelegenheid van de start van de Boekenweek van 10.00 tot 16.00 uur door de winkel van Bruna aan de Kerstraat rollen.

Hij zit namelijk in een rolstoel en de ondertitel van zijn boek is 'Een rolstoel is geen handicap'.

In 2003 werd de auteur, terwijl hij in de bloei van zijn leven was, ernstig ziek. Hij kreeg de diagnose ziekte van Strumpell. Wiegman kon niet meer lopen, maar ging niet bij de pakken neerzitten. Ondanks de pijn gaat hij door. Inmiddels heeft hij zijn eigen coachingbedrijf en is voor veel mensen een inspiratie.