Special voor het Huizer Museum/ VVV

Het Huizer Museum/VVV is conservator van de Huizer historie. Naast een vaste presentatie organiseert het museum kunsttentoonstellingen, rondleidingen, workshops, lezingen, schoolprojecten en kinderactiviteiten. De werkzaamheden kunnen op een projectmatige basis ingevuld worden, maar er zijn ook mogelijkheden om wat meer regelmatig ingezet te worden. In het museum is ook de VVV van Huizen gevestigd. Wie meer informatie wil kan ook terecht op 19 maart van 13.30 tot 15.00 uur tijdens de speciale bijeenkomst bij de Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar aan Plein 2000 nummer 133.

Deze week staat de schijnwerper op de volgende vacatures:
Receptiemedewerker
We zoeken iemand die minimaal één dagdeel per week beschikbaar is en één keer in de maand op zaterdag wil werken Samen met een collega-receptiemedewerker ontvang je bezoekers en maak je hen wegwijs. Je adviseert en verkoopt artikelen uit de museumwinkel en geeft toeristische informatie over Huizen en omgeving. Je kunt goed omgaan met de computer en enige kennis van Duits/Engels zou heel fijn zijn.
Communicatiemedewerker
Hierbij vind je het leuk om de identiteit van het museum in tekst en beeld uit te dragen. Je kunt bijvoorbeeld stukjes schrijven (voor website, social media, nieuwsbrief, persbericht etc.) Of je kunt werken met foto's en filmmateriaal, een verhaal vertellen met behulp van oude en nieuwe media, of op pad gaan voor sponsorwerving etc. Er wordt ook iemand gezocht als aanspreekpunt voor de directie en de werkgroep, het regelen van drukwerk en contact met de pers.

Gids
Weet je veel over Huizen en wil je dit overdragen tijdens een wandeling? Ons gidsenteam is op zoek naar jou.

Andere mogelijkheden
Klussers, decorbouwers, creatievelingen (kinder- en volwassenenworkshops bedenken en begeleiden), techneuten (+ ICT / webshop), huismeester: we zoeken enthousiaste mensen om onze teams te versterken. Er zijn vele mogelijkheden, ook als je maar een paar uur per week beschikbaar bent.
Contactpersoon voor alle vacatures: Gery Molenaar en Joke Rademaker, tel. 035-5250223 of receptie@huizermuseum.nl