Paasviering Oude Kerk

HUIZEN Wijkgemeente Oude Kerk organiseert in samenwerking met de Oude Pastorie in de Oude Kerk dinsdagmorgen 20 maart een viering die in het teken staat van de lijdenstijd en het komend paasfeest.

Onder begeleiding van het kerkorgel, piano en dwarsfluit worden bekende lijdens- en paasliederen gezongen.

Gedicht

Wijkpredikant ds. P.M. van 't Hof verzorgt een korte overdenking en pastoraal werker Grietje Houwink van de Oude Pastorie draagt een gedicht voor.

De samenkomst duurt ongeveer drie kwartier. De bijeenkomst begint om 11.00 uur.


Schoolvoet-baltoernooi weer van start

HUIZEN Het schoolvoetbaltoernooi gaat volgende week voor de 52e keer van start. Het toernooi wordt op verschillende dagen op de velden van s.v. Huizen gehouden.

Van de 14 basisscholen in Huizen doen er 142 teams mee. Dat zijn ongeveer 1.550 kinderen.

Jongens D

Woensdag 21 maart starten de Jongens D. Alle informatie en het complete programmaboekje staan op de site svhuizen.nl onder de link 'Schoolvoetbal'.


Creativiteits-beurs AV Zuidwal

HUIZEN Atletiekvereniging Zuidwal houdt zaterdag 17 maart een creativiteitsbeurs in het clubhuis aan de Aristoteleslaan 2.

Van 10.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom die inspiratie wil opdoen, een nieuwe creatieve hobby wil ontdekken, advies wil vragen of gezellig wil shoppen op creatief gebied: van sieraden maken, patchwork, schilderen en keramiek tot houtbewerking en nog veel meer.

Multifunctionele sportzaal

Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de club en voor de nieuw te bouwen multifunctionele sportzaal voor onder andere sporters met een lichamelijke beperking. De entree is gratis.