Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de nieuwe verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Maatje voor chronisch zieke meneer
Een vraag vanuit Amaris Thuiszorg: meneer van 54 zoekt een maatje. Hij is chronisch ziek en heeft niet de energie om zelfstandig op pad te gaan. Hij zou graag met iemand op stap gaan naar de winkels of iemand hebben die met hem meegaat naar het ziekenhuis. Word jij zijn maatje?

Thuistelefoniste
Je zorgt vanuit huis voor telefonische bereikbaarheid van de opvang. De meeste telefoontjes die je ontvangt gaan over gevonden dieren die naar een opvang gebracht moeten worden. Je helpt de beller verder met het vinden van een dichtbij liggend opvangcentrum. Je ontvangt een telefoonmap met alle belangrijke nummers. De Egelbescherming en Eekhoornopvang vangt gewonde, zieke en verweesde egels en eekhoorns op met als doel ze terug te plaatsen in de natuur.

Fotograaf gezocht!
Gooisch Koor De Blaerders uit Blaricum bestaat in oktober 15 jaar. Voor deze gelegenheid zouden zij graag een groepsfoto willen hebben. Er zijn 70 leden die op de foto moeten komen te staan. Houd jij van fotograferen, beschik je over een goede camera en wil jij voor een kleine vergoeding mooie foto's maken? Meld je snel aan.

Medewerker koel/vries/vers-afdeling
Dagelijks wordt er bij de Voedselbank in Huizen voedsel gebracht wat zij krijgen van o.a. supermarkten. Dit voedsel wordt verdeeld en in kratten gedaan voor de gezinnen. Vers voedsel wordt opgeslagen in de koelcel en verdeeld over koelboxen. De koelboxen gaan vervolgens op transport naar de 8 uitgiftepunten in het Gooi. Kun je sjouwen, heb je een goede conditie en vind je het leuk om met andere vrijwilligers samen te werken in het magazijn? Je bent van harte welkom!