Huizer rijdt sloot in na aanrijding met brommobiel

HUIZEN Een 66-jarige uit Huizen is met zijn auto in de sloot beland na een aanrijding met een brommobiel in de Zuidpolder van Eemnes. De man kwam met de schrik vrij.

De aanrijding vond dinsdagmorgen plaats op de kruising van de Volkersweg met de Noord Ervenweg. De Huizer kwam in botsing met een 83-jarige bestuurder van een brommobiel uit Eemnes. Hij was er minder goed aan toe. De Eemnesser slingerde na de klap zijn 45 km wagen uit en belandde in de berm. Hij is met spoed overgebracht naar het UMC.


'Formatieproces op schema'

huizen De onderhandelaars van VVD, CDA, D66 en PvdA komen steeds dichter bij een akkoord. Dat melden formateur Erwin Ormel en ook fractievoorzitter Jessica Prins van de VVD.

Eerder was al bekend dat er over de vier belangrijkste discussiepunten - gemeentelijke herindeling, Sociaal Domein, zondagopenstelling van winkels en de portefeuilleverdeling - een deal is. De verschillende fractiespecialisten zijn afgelopen week in schrijfgroepen gestart met het uitwerken van de details. De drie commissies waarin nu wordt gesproken zijn Sociaal Domein, Fysiek Domein en Algemeen Bestuur. Zij hebben tot 4 mei de tijd om hun bijdrage te leveren. De verwachting is dat er medio mei een conceptakkoord op tafel ligt.