Aandacht voor sporten met beperking bij event voor werkgevers

HUIZEN Atletiekvereniging Zuidwal organiseert met diverse partners vrijdag 4 mei het event 'Samen sterk bewegen'. Het is een interactief middagprogramma dat is gericht op participatie in de sport van talenten met een beperking en inclusieve werkgevers.

Wat doet het met mensen met een beperking als zij (kunnen gaan) sporten? En wat merkt een werkgever hiervan? Het wordt een inspirerende en bevlogen middag met medewerking van paralympische sporters, de Dirk Kuyt Foundation, Defensie en AV Zuidwal, die deelnemers meenemen in hun ervaring en mogelijkheden wat betreft sporten met een beperking.

Het event start om 12.30 uur met een inloop en lunch en wordt om 17.00 uur afgesloten met een netwerkborrel. In het programma zijn ook buitenactiviteiten opgenomen. Deelnemers moeten hiervoor sportkleding meenemen. Er zijn kleedruimtes en douches aanwezig.

Voor info en aanmelding: carolien.pronk@uwv.nl of luuk.wegman@uwv.nl.


Kennismaking jeugd met tafeltennissen

HUIZEN Jeugd die kennis wil maken met tafeltennissen bij Tafeltennisvereniging Huizen kan dit op vrijdag 4 mei of zaterdag 12 mei.

Op vrijdag 4 mei kan jeugd van 15.00 tot 17.00 uur meedoen met tafeltennis bij de activiteiten in de sporthal in De Meent. Op zaterdag 12 mei kunnen zij vanaf 12.00 uur deelnemen aan de open dag in verenigingsgebouw De Kloef in het Holleblok op nummer 4. Zorg wel voor gymkleding en gymschoenen die geen zwarte zolen hebben. Deelname is gratis.