Stemmen voor Ondernemers-prijs 2018

HUIZEN De gemeente Huizen reikt elke twee jaar de Innovatieprijs uit aan een Huizer bedrijf dat uitblinkt in innovatie, duurzaamheid of sociaal beleid. In 2016 ging de eer naar De Oude Pastorie. Tot en met zondag 6 mei kan er gestemd worden.

Dit jaar wordt deze prijs de 'Ondernemersprijs'. De prijs blijft hetzelfde, het krijgt alleen een andere naam. De prijs is een wisseltrofee in de vorm van een beeld en een bedrag van € 2.000. De genomineerden zijn Groen Ambitie, Jude, Theehuis T-Berg en DUVHA.

Groen Ambitie

Groen Ambitie heeft ruime ervaring en kennis in begeleiding van deelnemers in de groenvoorziening. Door ondersteuning en begeleiding wordt een perspectief tot deelname aan de arbeidsmarkt geboden.

Jude

De Jude Foundation is een positief en sfeervol platform waar mensen zich kunnen verbinden op sociale en culturele thema's. De foundation is cateraar van authentieke home-made Syrische gerechten.

Theehuis T-berg

Theehuis T-berg is een leerwerkplaats voor lichamelijk en meervoudig gehandicapte leerlingen van Mytylschool De Trappenberg en andere scholen uit de omgeving. De leerlingen krijgen een horecatraining, bedoeld om de overgang van school naar maatschappij vorm te geven.

DUVHA

Bij aankoop van een hockeystick doneert DUVHA een tweede hockeystick aan kinderen die leven in de achterstandswijken van Afrika. Door de kinderen een mogelijkheid te bieden tot hockey kunnen ze zich persoonlijk, sociaal en sportief ontwikkelen.

Stemmen kan via de website van de gemeente huizen op huizen.nl onder het kopje 'ondernemer' bij Ondernemersprijs 2018. Hier staan ook filmpjes waar meer over de bedrijven wordt verteld.