Instap-rondleiding Huizer Museum

HUIZEN Het Huizer Museum aan de Achterbaan 82 organiseert op zaterdag 19 mei om 11.00 uur weer een instaprondleiding.

De rondleiding toont de hoogtepunten uit de collectie van het museum in een uur en wordt gegeven door een ervaren rondleider.

Reserveren is niet mogelijk. Deelnemers kunnen zich op de dag zelf aanmelden bij de kassa. Het maximaal aantal deelnemers is 12. De entree van het museum is € 5,-, met museumjaarkaart gratis. Zie ook huizermuseum.nl.


Clinic Weken HSV De Zuidvogels

HUIZEN HSV De Zuidvogels houdt de Clinic Weken. Jongens en meisjes die kennis willen maken met de voetbalsport kunnen zich hiervoor aanmelden.

"Ze kunnen een leuke training verwachten op zowel woensdag 16 mei als woensdag 23 mei. Ter afsluiting van deze Clinic Weken wordt er op zondag 26 mei ook nog eens een voetbalclinic georganiseerd", aldus de club. Diverse selectietrainers van Zuidvogels zullen deze clinic op professionele wijze begeleiden. Alle activiteiten vinden plaats op het terrein van HSV De Zuidvogels aan de Bestevaer 3.

Op de site hsvdezuidvogels.nl staan de exacte tijden en kunnen belangstellenden zich aanmelden.


Groene Harttocht
WTC Huizen

HUIZEN De Groene Harttocht staat zaterdag 19 mei op het programma bij Wielertoerclub Huizen.

Het vertreksein bij het clubhuis aan de Crailoseweg 80 voor beide afstanden wordt om 08.30 uur gegeven. Inschrijven kan vanaf 08.00 uur. Deelnemers kunnen kiezen tussen 100 of 150 kilometer.

Het betreft een zogenaamde clubtocht, maar iedereen met een racefiets is vrij om mee te rijden met een van de groepen.

Meer info: wtchuizen.nl.