Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de nieuwe verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Help jij mee bij hét strandfestival van Huizen?
Op 25 en 26 mei vindt op ons eigen strand het Huizen Beach Festival plaats! Er zijn springkussens, barretjes, hoog niveau beachvolleybal, maar ook Goois kampioenschap footvolley, theater, muziek en een gezellige braderie. Voor dit evenement zijn alle helpende handjes welkom. Help mee bij de uitgifte van eten en drinken of stroop je mouwen op en help bij de op- en afbouw. Aan het einde van het festival wordt er bij zonsondergang geproost op een spetterende editie!

Aan de slag bij de elektra afdeling
KringloopCentrum Huizen is op zoek naar iemand die het leuk zou vinden om de elektra-afdeling te komen versterken. Je kunt goed zelfstandig werken en beheerst de Nederlandse taal. Je kijkt ingekomen elektrische apparaten en lampen na, test en maakt de spullen klaar voor de verkoop. Je komt in een gezellige team te werken samen met andere enthousiaste vrijwilligers. Je ontvangt een kleine onkostenvergoeding.

Hulp tijdens de middagmaaltijd
Heb je geduld en een warm hart? Ben je minimaal 1 x per week beschikbaar van 12.00 tot 13.30 uur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je helpt de bewoners van Amaris Theodotion tijdens de middagmaaltijd. De medewerker Welzijn werkt je graag in.

Computerassistent
Als ervaringsdeskundige Toegankelijkheid werkt Vincent bij de gemeente Huizen. Hiervoor moet hij vaak mails versturen. Door zijn fysieke beperking is hij niet in staat om snelle werkzaamheden op de computer te verrichten. Help jij Vincent om het mailprogramma slim in te richten zodat hij makkelijk zelf aan de slag kan? Voorlopig is een uurtje per week voldoende. Op woensdag werkt hij bij het gemeentehuis van 10.00 tot 14.00 uur.