Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de nieuwe verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is.
Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan.
Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Ga jij mee zwemmen?
Veel cliënten van Sherpa vinden het heerlijk om te zwemmen of te spelen in het water, maar zijn niet in staat dat zelfstandig te doen. Heb jij wekelijks of maandelijks twee uurtjes tijd en lijkt het je leuk om iemand te begeleiden? Je maakt onze cliënten erg blij. De coördinator maakt graag een afspraak om kennis met je te maken.

Ondersteuning op de leefgroep
De Antonius Hof in Bussum is op zoek naar mensen die het leuk vinden om wat extra aandacht te geven aan de bewoners op de leefgroep. Je maakt met een klein gebaar al een groot verschil in de dag van een bewoner. Je kunt gezellig een spelletje doen, de krant lezen, oude hobby's oppakken of een kopje thee/koffie drinken en een praatje maken. Samen kijken we wat er past.

Enthousiaste dierenverzorger
Help jij een handje bij de Egelbescherming? Je zorgt voor de dagelijkse verzorging, verschoning van de hokken, het voeren en wegen van de egels en bijkomende registratie. Ook zorg je voor de was en het bijvullen van de voorraden. De Egelbescherming vangt gewonde, zieke en jonge verweesde egels op met als doel terugplaatsen in de natuur.

Doe mee en houd de Huizer Havendag schoon!
Houd jij ook van een schoon park en een groene berm? De vrijwilligers van Huizen Schoon zetten zich regelmatig in om de gemeente Huizen zwerfafvalvrij te maken. Tijdens de Huizer Havendag op 16 juni houden zij ook een opruimactiviteit. Help jij mee? Je zorgt er samen met een groep voor dat het evenemententerrein afvalvrij blijft. Je kunt ook helpen bij de informatiekraam om bezoekers te woord te staan.