Wielertourclub Huizen organiseert avond-fietsvierdaagse

HUIZEN Wielertoerclub Huizen organiseert van 4 tot en met 7 juni de avondfietsvierdaagse.

De avondfietsvierdaagse is bedoeld voor 'gewone' fietsers en steeds vaker ook 'elektrische' fietsers en wordt al decennialang door de Wielertoerclub Huizen georganiseerd. Het is een prachtige manier om op een ontspannen wijze alleen of met anderen de omgeving van Huizen te verkennen.

Inschrijven

De routes starten bij het clubhuis aan de Crailoseweg 80 en zijn volledig uitgepijld, zodat iedereen de routes zonder kaart of andere hulpmiddelen kan fietsen. De routes zijn maximaal 25 kilometer. Starten en inschrijven kan tussen 18.00 en 19.00 uur. Halverwege is er een controlepost. Na afloop kunnen de deelnemers wat drinken in het clubhuis.
De meest activiteiten van de WTC Huizen hebben te maken met de racefiets. De avondfietsvierdaagse is een leuke uitzondering om iedereen die van fietsen houdt een mooie fietsweek te bezorgen.

WTC Huizen

WTC Huizen bestaat ruim 35 jaar en faciliteert voor haar ruim honderd leden tal van toerfietsactiviteiten. De toertochten van WTC Huizen zijn meestal op de zaterdagen in het seizoen dat loopt van 15 maart tot en met 15 oktober.

Voor meer informatie: wtc.huizen.nl.


Nieuwe banken bij schaakbord Plein 2000

HUIZEN Wethouder Gerrit Pas heeft dinsdag de banken bij de schaakvoorziening op Plein 2000 in gebruik genomen.

Tijdens de laatste Huizerdag werden door leden van de schaakvereniging Huizen en de wethouders Gerrit Pas en Marianne Verhage de eerste zetten op het schaakbord op Plein 2000 gezet. De afgelopen week was het tijd voor de volgende zet: het plaatsen van twee banken voor het opbergen van de schaakstukken.
De schaakvoorziening is tot stand gekomen in overleg met Schaakvereniging Huizen en Grand Café 't heertje.