Sfeervol dineren in de Krachtcentrale voor KWF.
Sfeervol dineren in de Krachtcentrale voor KWF.

Benefietdiner SamenLoop voor Hoop Huizen levert bijna 24.000 euro op voor kankeronderzoek

HUIZEN Een benefietdiner van SamenLoop voor Hoop Huizen heeft bijna 24.000 euro opgeleverd voor kankeronderzoek van het KWF.

Binnen 12 uur werd de bouwput van de Krachtcentrale omgebouwd tot een sfeervol restaurant waar gegeten kon worden.
Nadat de keuken was geïnstalleerd konden de chefs Michiel Deenik en Dennis Koopmans (Vis aan de Schelde), Egon van Hoof (Mos) Stefan van Sprang (Aan de Poel), Maurice Hoegee (Unique) en Tarek Zaovia (De Krachtcentrale) aan de slag om, geheel belangeloos, een diner op sterrenniveau voor te bereiden voor hun 170 gasten.

Veiling

Tijdens het diner was er ook een veiling waar onder andere kunst, Big Green Eggs en de toiletvoorzieningen van die avond werden geveild. Paul Poulissen, DJ Paul C4ge en artiesten van de Theaterroute Huizen zorgden voor het entertainment gedurende de hele avond. Ook zullen zij tijdens de wandelestafette SamenLoop voor Hoop voor het nodige entertainment zorgen.
Deze eerste SamenLoop voor Hoop in Huizen vindt op 29 en 30 juni plaats op het terrein van s.v. Huizen. De SamenLoop is een evenement met entertainment voor jong en oud waarbij de 24 uurswandelestafette centraal staat. Het doel van de SamenLoop is om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Naast de wandelestafette worden er diverse acties georganiseerd om nog meer geld in te kunnen zamelen, waaronder dit unieke benefietdiner.

Bezoek voor meer informatie samenloopvoorhoop.nl/huizen.