KinderAtelier: Huizer mutsen maken

HUIZEN Het Huizer Museum aan de Achterbaan 82 houdt woensdag 6 juni weer een KinderAtelier van 15.00 tot 16.30 uur. Het thema is 'Huizer mutsen maken'.

De mutsen waren een belangrijk onderdeel van de Huizer klederdracht. Die werd niet alleen gedragen door grote mensen, maar ook door kinderen. Kinderen kunnen onder deskundige begeleiding een muts komen maken.

Kosten zijn 5 euro per kind, inclusief materiaal en limonade. Zie ook huizermuseum.nl.


Concert Jong Holland met Marcel & Lydia Zimmer

HUIZEN Kerk in Actie organiseert zaterdag 2 juni een concert in de Meentkerk aan de Bovenmaatweg 410 waaraan Marcel & Lydia Zimmer en christelijk kinder- en jeugdkoor Jong Holland meedoen.

"Wat dit concert in twee opzichten extra bijzonder maakt, is dat het het laatste officiële concert is met de huidige dirigent van Jong Holland, David Niemeijer. En het is ook een van de laatste optredens van Marcel & Lydia als duo, omdat Lydia besloten heeft om hier na de zomer mee te stoppen", laat de organisatie weten.

De zaal gaat om 18.30 uur open. Kaarten à 3 euro zijn te bestellen bij zingenindekerk.nl of aan de zaal.


Vocal Group Surprise zoekt nieuwe leden

HUIZEN Vocal Group Surprise is op zoek naar nieuwe leden en houdt binnenkort een open repetitie.

Vocal Group Surprise bestaat uit een enthousiaste groep dames die een leuk en luchtig repertoire op eigen wijze presenteren. De open repetitie is op 21 juni van 20.15 tot 21.15 uur in de Thomaskerk aan de Huizermaatweg 61. Van 21.30 tot 22.30 uur is er een presentatie van een gedeelte van het repertoire.

Aanmelden kan via vocalgroupsurprise.nl of Loes Busker: 06-51639526.