Groot meiden-toernooi bij HSV De Zuidvogels

HUIZEN Voetbalvereniging HSV De Zuidvogels organiseert zaterdag 16 juni een groot meidentoernooi bij de club aan de Bestevaer 3. Het toernooi start om 11.00 uur en rond 16.30 uur zal een speelster van Ajax de prijsuitreiking verzorgen.

Zo'n 45 teams zullen zich zaterdag meldenvoor het jaarlijkse Girls on Tour-toernooi. Bij elkaar zo'n 600 meisjes die komen voetballen. Naast het voetbal zijn er deze dag diverse kraampjes. Er is een warming-up geleid door dans- en sportschool Laresz en later op de dag zijn er danceclinics. Ook is er een springkussen voor de allerkleinsten en uiteraard up-to-datemuziek van huis-DJ Tjobo. Als afsluiting is er een barbecue.


Zomerrubriek bijzondere plekjes

HUIZEN Het Nieuwsblad voor Huizen start binnenkort met een zomerrubriek over bijzondere plekjes in Huizen en zoekt hiervoor kandidaten.

Ken je een bijzondere plek of een plek met een bijzonder verhaal en wil je dat vertellen in de krant, dan kun je mailen naar redactie@nieuwsbladvoorhuizen.nl. Vertel daar in het kort het verhaal en als je een foto hebt, stuur die dan mee. Laat ook weten waar we je kunnen bereiken en wanneer je eventueel op vakantie bent. Word je uitgekozen om mee te doen, dan hoor je nog van ons.