Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de nieuwe verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:
Bestuurslid Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum
Het bestuur komt graag in gesprek met enthousiaste kandidaten die bestuurlijke ervaring hebben in het culturele of maatschappelijke veld. Je hebt een financiële of juridische achtergrond, een goed maatschappelijk netwerk en draagt de bibliotheek een warm hart toe! Je hebt een helicopterview en weet een goed evenwicht te vinden tussen betrokkenheid en bestuurlijke afstand. Woon jij in Huizen, Laren of Blaricum? Stuur een berichtje als je geïnteresseerd bent.

Hulp aan de zorgtafel
Aan de zorgtafel eet een groep bewoners die meer zorg nodig hebben. Voor de zorgtafel zoekt Amaris Voor Anker extra handjes die willen helpen. Wil jij één of meerdere dagen helpen tussen 11.45 en 13.15 uur met de maaltijd voor de bewoners? De vrijwilligerscoördinator kijkt naar je uit.

Werk je graag in de tuin?
De Bolder heeft een prachtige binnentuin, maar ook rondom het gebouw is het groen. Daar genieten veel mensen van, maar het vraagt ook het nodige onderhoud. Ze redden het niet alleen. Daarom is hulp van harte welkom. Ook de locatie op de De Ruyterstraat heeft een prachtige tuin waar zij extra handen bij kunnen gebruiken. Werk jij graag in de tuin en heb je groene vingers? Samen zorgen we ervoor dat de bewoners weer kunnen genieten van een prachtige, nette tuin. In overleg wordt besproken op welk moment je kunt helpen.

Hulp bij het opknappen van de woonkamer
Een gezin in Huizen zoekt hulp om de woonkamer op te knappen. Wat schilderwerk en stoffering vrolijkt de boel al op. Moeder heeft hersenletsel en twee jonge kinderen. Ze heeft een klein budget om de klus te klaren. Het zou fijn zijn als jij kunt helpen, alleen of samen met iemand anders! Het gezin krijgt ondersteuning van Sherpa en zij komen dan ook graag met jou in contact om een afspraak te maken.