Start inschrijving Kinder-vakantieweek

HUIZEN De inschrijving voor Kindervakantieweek Huizen start woensdag 27 juni om 20.00 uur. De Kindervakantieweek is een activiteitenweek voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Het evenement vindt plaats van 20 tot en met 24 augustus aan de Bovenweg in Huizen.

In tegenstelling tot voorgaande jaren zal de inschrijving dit jaar uitsluitend digitaal verlopen. Dit houdt in dat er niet langer kan worden ingeschreven bij jongerencentrum Connect. Via de website wordt het inschrijfformulier gepubliceerd.

Wees er bijtijds bij, want vol is vol. De kosten bedragen € 45,- per deelnemer. Er kunnen maximaal 3 kinderen per ouder/verzorger worden ingeschreven.

Jaarlijks is er plaats voor zo'n 190 kinderen. De activiteitenweek wordt verzorgd door zo'n 60 vrijwilligers en maatschappelijk stagiaires.

Meer informatie over de Kindervakantieweek op de site: kindervakantieweek.nl.


Wat is jouw bijzondere plekje?

HUIZEN We zoeken voor een rubriek in de zomermaanden jouw bijzondere plekje in Huizen. Wil je meedoen? Mail dan naar redactie@nieuwsbladvoorhuizen.nl en vertel welk plekje voor jou speciaal is en waarom. Misschien doe jij dan straks mee.