Terug in de tijd in 't Vuronger

HUIZEN Muziek, zang en beelden van toen zijn zondagmiddag de ingrediënten van een gezellige middag in Wijkcentrum Vuronger aan de Schoolstraat 6.

"We gaan terug in de tijd; een muzikale en creatieve groep mensen neemt u mee in een memoryreis qua beeld en muziek. Neem gezellig uw buren, familie en bekenden mee en geniet samen door te luisteren naar de muziek, mee te zingen en waag een dansje op de vloer", staat in de uitnodiging.

De beelden van toen worden gepresenteerd door Gert. De zang wordt verzorgd door Jeane, Ramona en Susan. Cor is gastheer deze middag. Het gehele team heet bezoekers van harte welkom; er zijn geen kosten aan verbonden, behalve de eigen consumpties.


Jubileum-concert Clarinet Choir

HUIZEN Het Clarinet Choir van Prinses Irene verzorgt zaterdag 30 juni om 16.00 uur voor haar 10-jarig bestaan een jubileumconcert in de Engel aan de César Francklaan 13 om 16.00 uur.

Wat in 2008 begon als een eenmalig gelegenheidsorkest is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig ensemble, een orkest met louter klarinetten. Hierin is niet alleen de 'doorsnee' klarinet vertegenwoordigd, maar ook de hoger klinkende es-klarinet en de lagere alt- en basklarinet. Dit maakt dat het orkest een bijzondere klank produceert.

Het wordt een gevarieerd programma: van Mozart tot Scott Joplin. Toegangsprijs: € 8,- inclusief drankje. Informatie: prinses-irene.nl.


Senioren Plezier

HUIZEN Wijkcentrum 't Vuronger aan de Schoolstraat 6 start woensdag 27 maart met een nieuwe activiteit: Senioren Plezier. Vanaf 9.30 uur is iedereen welkom.

Het is een mogelijkheid voor ontmoeting, een goed gesprek met elkaar, of voor de liefhebbers voor een spelletje rummikub, scrabble of om samen te sjoelen. Gastvrouwen Tineke en Rita ontvangen bezoekers hartelijk met een kopje koffie of thee. De activiteit is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.